Om Culina
Culina - storkjøkkenutstyr i den gode smaks tjeneste

Culina er en av Norges ledende leverandører av utstyr til det profesjonelle storkjøkken. I Culinas varekolleksjon finner du det beste innen hotell- og restaurantporselen, vinglass og andre drikkeglass, bestikk, serveringsutstyr, barutstyr, gryter, kjeler, kasseroller og panner, kjøkkenredskaper, rengjøring, elektrisk kjøkkenutstyr og kokkeklær. Hele sortimentet ser du i produktmenyen til venstre, eller oppe til høyre hvis du bruker mobiltelefon.
Ta kontakt med en av våre dyktige forhandlere som står klar til å hjelpe deg med storkjøkkenutstyr i ditt distrikt. Kontaktinformasjon finner du under Kontakt oss i menyen over. Eller gå rett på sak, bli kunde
 i vår nettbutikk og kjøp kjøkkenutstyret ditt på nett. 

Culinas mål er å være en god samarbeidspartner for store og små serveringssteder i Norge: restauranter, hotellkjøkken, kaféer, barnehager, skoler, kantinekjøkken, institusjonskjøkken og andre serveringssteder. Vi er opptatt av restaurantutstyr med god design og funksjonalitet, og jobber hardt for å tilby deg det beste enten du trenger et spesielt porselensservise med dekor, et flott restaurantglass eller et enkelt og sterkt drikkeglass.

Våre 11 forhandlere i Norge sørger for nærhet til deg som kunde. Over 7 000 produkter er lagerført hos Culinas sentrallager på Vøyenenga i Bærum. Effektive distribusjonssystemer gir raske leveranser uansett hvor i lander du holder til! 
Samfunnsansvar i Culina

I Culina definerer vi samfunnsansvar som en langsiktig forpliktelse til å lykkes forretningsmessig gjennom arbeidsmetoder som respekterer etiske verdier, mennesker, miljøet og naturen. Samfunnsansvar er en integrert del av Culina innen tre fokusområder:

  • MATSIKKERHET 
  • MILJØ 
  • ETISK HANDEL 

LES MER OM SAMFUNNSANSVAR I CULINA
Våre etiske retningslinjer. Last ned etiske retningslinjer
Medlemsbevis GrøntPunkt. Last ned medlemsbevis... 
Medlemsbevis Renas. Last ned medlemsbevis...
ISO 14001-sertifikat for miljøstyring. Last ned ISO-sertifikat...
ISO 9001-sertifikat for kvalitetsstyring. Last ned ISO-sertifikat... 

Kvalitet og miljøstyring

Culina hovedkontor (Enor as) har bygget opp kjedens kvalitets- og miljøstyringssystem, som omfatter levering av storkjøkkenutstyr med forretningsprosessene:
- Varekolleksjon - Innkjøp  - Lagerhold  - Plukking og pakking  - Markedsføring  - Transport (bortsatt prosess)  

Styringssystemene følger kravene i ISO 9001 (kvalitet) og ISO 14001 (miljø). Det betyr at vi har dokumentasjon på vårt kvalitets- og miljøarbeid og at vi internt har på plass rutiner for stadig å bli bedre. De viktigste sjekkpunktene er:
- Vi følger lovens krav til produkter og drift
- Vi setter oss egne kvalitetsmål - og dokumenterer at vi når dem
- Vi setter prestasjonsmål for alle avdelinger
- Vi følger lovens miljøkrav
- Vi setter oss egne miljømål – og dokumenterer at vi når dem
- Vi måler kundetilfredshet – og følger opp tilbakemeldinger
- Vi driver kontinuerlig forbedring av arbeidsprosesser
- Vi gjør forebyggende tiltak for å unngå at feil oppstår
- Vi gjør korrigerende tiltak når det oppstår feil 

Les mer > Hva er kvalitetsstyring ISO 9001          Les mer > Hva er miljøstyring ISO 14001

Vi bruker informasjonskapsler på vår nettside som innhenter statistikk, slik at vi hele tiden kan forbedre din brukeropplevelse når du besøker culina.no. Les mer...